Theoriecursus en opfriscursus

Gratis proefles

Klik hier om te reserveren

Online theorielessen volgen bij Rijschool Dam

Theorielessen in Haarlem volgen is ook mogelijk bij Rijschool Dam. Om je rijbewijs te halen doe je twee examens: een praktijkexamen en een theorie-examen. Om je voor te bereiden op het theorie-examen gebruiken we de online cursus van iTheorie. Het theoriepakket bestaat uit een digitaal theorieboek, online video’s en meer dan 50 theorie-examens om mee te oefenen. Zo bereid jij je thuis op je eigen tempo voor op het CBR-examen. Je rijinstructeur laat je zien hoe je de geleerde theorie in praktijk brengt tijdens je rijlessen bij Rijschool Dam in Haarlem.

 

Wij werken volgens de regels van het RIVM: Zie hier

Zelfverzekerd achter het stuur met opfriscursus in Haarlem

Werk aan je zelfvertrouwen achter het stuur met de opfriscursus van Rijschool Dam in Haarlem. Heb je al heel lang niet gereden of voel je je bang in de auto? Rijinstructeur Joost helpt je weer zeker en veilig te voelen in de auto. Deze lessen zijn helemaal op maat. Met een positieve benadering zorgen we voor een veilige omgeving waarin je fouten mag maken. Voor slechts €42 boek je een rijles waarin je onder begeleiding weer de weg opgaat om een uur lang te werken aan jouw zelfvertrouwen als bestuurder. Per les bepaal je zelf of je nog een volgende les nodig hebt, zodat je weer kunt genieten van de vrijheid van een rijbewijs.

Dit is Rijschool Dam in Haarlem

N

Persoonlijke aandacht

N

Ervaren rijinstructeur

N

Een-op-een-les

N

Persoonlijke aanpak

N

Veilige omgeving

N

Geduldige instructeur

N

Goede sfeer

N

Positieve benadering

Wil jij ook zelfverzekerd achter het stuur zitten?

Boek een rijles bij Rijschool Dam in Haarlem of Zandvoort. Met onze persoonlijke begeleiding helpen we je weer op weg. Neem nu contact met ons op voor een gratis proefles.

023-2340875

Bel ons gerust

Gratis proefles

Klik hier om te reserveren