Rijlessen Haarlem

Gratis proefles

Klik hier om te reserveren

Meteen achter het stuur bij Rijschool Dam in Haarlem

Je rijbewijs halen in Haarlem begint met een gratis proefles bij Rijschool Dam. Tijdens deze eerste les leer je de auto kennen. Met de hulp van je rijinstructeur stel je de stoel, de spiegels en het stuur af zodat je veilig op weg kunt. Je begint al meteen met sturen. Tijdens onze lessen hangt er een ontspannen sfeer en je krijgt individueel les. Dat betekent dat je niet de laatste tien minuten van je lestijd kwijt bent aan het ophalen van de volgende leerling. Aan de hand van de proefles, adviseert de rijinstructeur welk lespakket het beste bij je past. Vervolgens gaan we aan de slag met je rijlessen in Haarlem.

Wij werken volgens de regels van het RIVM: Zie hier

Ontspannen rijlessen in Haarlem

De lessen van Rijschool Dam in Haarlem zijn opgebouwd volgens de methode ‘Rijopleiding in Stappen’, kortweg RIS. Dankzij deze methode helpt je rijinstructeur je op een gestructureerde manier naar je rijbewijs. Per persoon verschilt het tempo waarop je de stappen doorloopt. Onze lessen zijn dan ook altijd aangepast aan jouw leerstijl. Ga je wat sneller, dan werken we in een hoger tempo door naar je examen. Heb je wat langer de tijd nodig? Ook geen probleem. We vinden het vooral belangrijk dat je straks als zelfverzekerde bestuurder de weg op kunt. Dat is waar we voor gaan tijdens de rijlessen bij Rijschool Dam in Haarlem.

Goed voorbereid op je autorijexamen in Haarlem

Bij Rijschool Dam in Haarlem adviseren we een tussentijdse toets. Door die af te leggen, krijg je een vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen. Het voordeel hiervan: je hebt vast een idee hoe een examen gaat en het haalt de druk ervan af. Je bijzondere verrichtingen hoef je namelijk tijdens het praktijkexamen niet meer uit te voeren. Dan is het moment van je praktijkexamen aangebroken. Voor het examen plannen we nog een laatste les in waarbij we een rondje in de buurt rijden. Hierbij zetten we de laatste puntjes op de i zodat je maximaal bent voorbereid. Vervolgens is het aan jou om te laten zien wat je de afgelopen weken hebt geleerd, heel veel succes!

Wil jij je rijbewijs halen in Haarlem of Zandvoort?

Rijschool Dam helpt je stap voor stap op weg naar je rijbewijs. Neem nu contact met ons op om een gratis proefles aan te vragen bij onze rijschool in Haarlem.

023-2340875

Bel ons gerust

Gratis proefles

Klik hier om te reserveren