Over ons

Gratis proefles

Klik hier om te reserveren

Over Joost van Dam, rijinstructeur bij Rijschool Dam

Rijlessen in Haarlem volgen bij Rijschool Dam? Rijinstructeur Joost van Dam helpt je stap voor stap bij het behalen van je rijbewijs. Leuk om te weten: Joost zit al ruim tien jaar op de weg als vrachtwagenchauffeur. Vanuit de wens om meer met mensen te werken, is hij zijn eigen rijschool begonnen. Inmiddels geeft hij al een aantal jaar zijn kennis en ervaring door aan beginnende bestuurders. Bij Rijschool Dam ben je verzekerd van persoonlijke aandacht. Zo haal je niet in de laatste tien minuten van je les de volgende leerling alvast op. Jouw rijles is echt individueel. Elke minuut van je rijles wordt goed besteed bij Rijschool Dam in Haarlem.

Wij werken volgens de regels van het RIVM: Zie hier

Rijles volgens de RIS-methode in Haarlem

Voor de opbouw van je lessen maakt Rijschool Dam gebruik van de methode ‘Rijopleiding in Stappen’, oftewel RIS. In deze methode worden alle handelingen die je leert stap voor stap beschreven. Op die manier helpt rijinstructeur Joost je op een gestructureerde manier naar je rijbewijs. Per persoon verschilt het tempo waarop je de stappen doorloopt. Tijdens je proefles bepalen we welk lespakket het beste bij je past. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen, rijinstructeur Joost heeft heel veel geduld en is altijd in voor een grapje. Dat maakt dat Rijschool Dam veel wordt aangeraden voor rijlessen in Haarlem.

9x Rijschool Dam

N

Stap voor stap naar je rijbewijs

N

Ervaren rijinstructeur

N

Persoonlijke aandacht

N

Individuele lessen

N

Gestructureerde lesopbouw

N

Ontspannen sfeer

N

RIS-gecertificeerd

N

Vaste pakketten

N

Aantrekkelijke prijzen

Stap jij achter het stuur bij Rijschool Dam in Haarlem?

Je kunt het! Neem nu contact op om je gratis proefles in te plannen en start jouw rijopleiding bij Rijschool Dam in Haarlem.

023-2340875

Bel ons gerust

Gratis proefles

Klik hier om te reserveren